Mopeder

Vi är auktoriserade återförsäljare för nedanstående märken och vi har givetvis ett litet urval med tillbehör såsom hjälmar, lås m.m. i butiken.

piaggio

Förbered dig på att njuta av en premiumskoter med allt du kan förvänta dig. Piaggio med sin stilfulla design, sitt raffinerade chassi, fantastiska hantering, rejäla laddning och oefterhärmliga känsla för detaljer.

niu

NIU elmopeder är designade för den medvetne urbane pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

aprilia

Sportiga, hetlevrade, italienska vespor med gedigen tradidion av kvalitet och performance. Motorerna är starka, snabba och driftsäkra samt ekonomiska tack vare sin effektiva förbränning.

beta

TOP NOTCH! Beta, en EU-moped 45 km/h, Klass 1 med tävlings-karaktär! Italienska BETA är en fantastiskt fin och vass moped att köra.Vi utför service och reparationer på våra märken, ring för mer info